[F2] Głośniki w tylnych boczkach, porada
Odp: [F2] Głośniki w tylnych boczkach, poradaktredy poprawidzliscie przewod zasialjacy do wzmaka w bagazniku, chodzi mi o komore silnika a kabina, jest na to jakis trik?
Odp: [F2] Głośniki w tylnych boczkach, poradaPanowie, jak zdemontować plastiki od wewnątrz kabiny - mam na myśli plastik z progu i ze środkowego słupka? Musze jakoś przeciągnąć kable ale nie wiem jak je zdemontować a mam już zdjęte boczki drzwi więc chciałbym szybko sięz tym uporać
Odp: [F2] Głośniki w tylnych boczkach, poradaTo może trochę napiszę jak ja robiłem u siebie w F2.
Kabel do subwoofera przeciągałem przy lince do otwierania maski. Było trochę zabawy, ale się udało bez demontażu podszybia. Potem standardowo w progach. nikon, progi ciągniesz do góry, są na zatrzaskach. Mocno siedzą, ale nie bój się, nic nie połamiesz (mam taką nadzieję, ja też nic nie połamałem). Plastik ze słupka też jest na zatrzaskach i też go ciągniesz, tylko w stronę kabiny. Uważaj tylko na te plastiki, które są na wierzchu to zdejmij pierwsze. z tego co pamiętam, to zdejmując ze słupka, będziesz musiał uchylić też ten górny. Nie zdejmowałem tylko całkowicie plastiku z progu przy kierowcy, bo nie wiedziałem jak zdjąć uchwyt otwierania maski, ale odczepienie z kilku tylnych zaczepów i uchylenie pozwoliło przeciągnąć kable. Powodzenia ![]() simply clever zostało zamienione na auto emocion, czyli Leon 2.0 TDI Spirit Turbo S
Odp: [F2] Głośniki w tylnych boczkach, poradaTakie głośniczki zamontowałem z tyłu i grają ładnie więc mogę polecić. Blaupunkt GT Power 66.2c
Powrót do # Car Audio, CB, NAVI # Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości |