Odblokowanie VIM (Video in Motion) w RNS 510 Columbus
Odp: Odblokowanie VIM (Video in Motion) w RNS 510 Columbuslec, nowszy mialem, nie kodowal najnowszych Gateway'ow. Wole dorzucic i miec spokoj na wieki.
We're going to be doing one thing and one thing only .... killing Nazis.
![]()
Odp: Odblokowanie VIM (Video in Motion) w RNS 510 ColumbusProszę tu nie zaśmiecać wątku o Video in Motion
O kablach pogadać można w innym wątku. Ubezpieczenia komunikacyjne i majątkowe
Generali , Hestia , Compensa , Warta , HDI Asekuracja i inne tel. 602 534 785 kedzierskirobert@gmail.com
Odp: Odblokowanie VIM (Video in Motion) w RNS 510 Columbuskedzior, wgralem - dziala - dziekuje.
VIM tez wgrywalem, ale DVD ciagle zblokowane podczas jazdy We're going to be doing one thing and one thing only .... killing Nazis.
![]()
Odp: Odblokowanie VIM (Video in Motion) w RNS 510 ColumbusChciałbym na chwilę odświeżyć temat.
Wypaliłem płytkę ViM ze wskazanego ISO. Navi ją przemieliła, ale wyrzuciła info, że soft jest jaki sam jak obecnie wgrany i aktualizacja dalej nie pójdzie. Przy czym od razu na dole ekranu było info, że jak mieszkam w europie i chcę jednak zmusić navi do łyknięcia płyty, to mam zrobić restart z użyciem 3 przycisków. Tak też zrobiłem. Dalej już procedura przeszła bez problemów i zakończyła się komunikatem SWL Success. Navi się zrestartowała, potem jeszcze on/off. Teraz duszę przycisk Setup długo długo i jedyne co mi się raczy wyświetlić, to tylko tryb serwisowy radia z przyciskami FM i AM na ekranie. Czy oznacza to, że aktywacja trybu serwisowego może nastąpić tylko z udziałem VCDS?
Odp: Odblokowanie VIM (Video in Motion) w RNS 510 Columbuszrestartuj navi klawiszami
< + > + i Ubezpieczenia komunikacyjne i majątkowe
Generali , Hestia , Compensa , Warta , HDI Asekuracja i inne tel. 602 534 785 kedzierskirobert@gmail.com
Odp: Odblokowanie VIM (Video in Motion) w RNS 510 ColumbusDzięki wielkie, mam nadzieję, że już opanowałem najważniejsze chwyty
Czy którakolwiek z wielu informacji w odblokowanym menu serwisowym/testowym mówi cokolwiek o wersji gatewaya czy też muszę wyciągnąć Columbusa? Zastanawiam się, czy przy następnym kroku (update softu) robić aktualizację gatewaya czy nie (auto z kwietnia 2010, Columbus fabryczny)?
Odp: Odblokowanie VIM (Video in Motion) w RNS 510 ColumbusW twoim przypadku jak masz tak nowe auto nie musisz wcale się przejmować gateway-em.
Ubezpieczenia komunikacyjne i majątkowe
Odp: Odblokowanie VIM (Video in Motion) w RNS 510 ColumbusPanowie,
Podajcie jakiegoś działającego linka do do odblokowania VIM. Wygląda na to że linki przestały działać. Jestem mowy na forum i nie zdążyłem zgrać wcześniej. Dzięki
Odp: Odblokowanie VIM (Video in Motion) w RNS 510 Columbus... za podawanie linków to już w USA niejeden siedzi ... podziękuj Donaldowi
Odp: Odblokowanie VIM (Video in Motion) w RNS 510 ColumbusTo może szyfrem podaj tak, abym ja wyczaił, a żebyś Ty nie siedział
Powrót do # Car Audio, CB, NAVI # Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości |