problem z wymianą anteny
problem z wymianą antenyWitam mam taki mały problem
Odp: problem z wymianą antenyz tego co wiem to nie mozna ich wyjac bez ruszania auta od srodka (podsufitka) nie wiem czy w suberbach jest to samo. mozna sprobowac wyrwac na sile i wlozyc nowa po czym sprobowac zlapac... nie wiem czy inaczej sie da;) ja tam w fabii I ucialem antene tak ze zostal tylko ten gruby kawalek ^^ jakies 10 cm i wyglada jak by tak mialo byc;) Radio tez gra jak nalezy
Lepiej, twierdze, jest prosic o przebaczenie niz pozwolenie.
Odp: problem z wymianą antenyno mi też gra wszystko jest ok czasami gorzej ale wkurza mnie ta urwana antena i chciałem wymienić
Odp: problem z wymianą antenykolego wykrecasz antene tak jak do mycia na myjce i mocniej szarpnij wychodzi bez problemu i nic nie łamiesz tylko musidz miec bacik który na początku tulejki niema gwintu jesli masz bacik z gwintem to lipa jesli masz bacik który bedzie ci pasował daj namiary gdzie kupiłes moja jest przełamana
Odp: problem z wymianą antenynie wiem czy mozna kuoic bacik do skody bez gwintu;P moze sprobujcie go po prostu odciac?;>
Lepiej, twierdze, jest prosic o przebaczenie niz pozwolenie.
Powrót do # Car Audio, CB, NAVI # Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości |