Witam,
Mam Skodę Fabię II Sport z 2007 roku. Seryjnie zamontowane radio Dance, niestety w menu radia nie ma wyboru opcji AUX, mimo że auto posiada gniazdo AUX. Nie wiem co zrobić żeby można byłoby z tej opcji skorzystać.
Liczę na pomoc.
Radio DANCE i brak opcji AUX Skoda Fabia II
Radio DANCE i brak opcji AUX Skoda Fabia IIWitam,
Mam Skodę Fabię II Sport z 2007 roku. Seryjnie zamontowane radio Dance, niestety w menu radia nie ma wyboru opcji AUX, mimo że auto posiada gniazdo AUX. Nie wiem co zrobić żeby można byłoby z tej opcji skorzystać. Liczę na pomoc.
Odp: Radio DANCE i brak opcji AUX Skoda Fabia IImoj tata ma takie radiow octavii jesli dobrze widze^^ musisz przytrzymac klawisz CD chyba... nie jestem pewny albo przytrzymac albo wcisnac 2 razy
Lepiej, twierdze, jest prosic o przebaczenie niz pozwolenie.
Odp: Radio DANCE i brak opcji AUX Skoda Fabia IIHmm... tak już próbowałem, niestety nic się nie dzieje... Problem w tym że nawet w ustawieniach tego radia nie ma opcji wyboru AUX...
Odp: Radio DANCE i brak opcji AUX Skoda Fabia IIjutro pojade do niemiec bede mial dostep do tej octy
Lepiej, twierdze, jest prosic o przebaczenie niz pozwolenie.
Odp: Radio DANCE i brak opcji AUX Skoda Fabia IIMam dance i wystarczy przycisk CD wcisnąć trzy razy. Pokazuje się AUX
Skoda Roomster Scout 1.6 16V 105KM, aktualnie 82000 km
Powered by BRC sequent Plug&Drive. Nowe forum https://roomster.fora.pl/ Zapraszamy posiadaczy Roomster-ów
Odp: Radio DANCE i brak opcji AUX Skoda Fabia IIJa mam też radio dance, ale opcji aux nie mam, jak naciskam dwa razy przycisk CD również nic się nie dzieje, więc albo winne jest oprogramowanie albo połączenia w samym radiu...
Odp: Radio DANCE i brak opcji AUX Skoda Fabia IIale on pisal zeby wcisnac 3 razy^^ wciskaj do skutku^^ moze sie uda
![]() Lepiej, twierdze, jest prosic o przebaczenie niz pozwolenie.
Odp: Radio DANCE i brak opcji AUX Skoda Fabia IIZ tego co pamiętam to trzeba było wcisnąć dwa razy CD i Aux się odpalał....gorzej z jakością jak podłączałem mp-trójkę..
Na szczęście ten problem mam już z głowy jak i samo radio, krótko mówiąc radio dance leży w garażu w przenośnej lodówce co by się nie zakurzyło, a na jego miejscu jest Kenwood DDX 3028
Odp: Radio DANCE i brak opcji AUX Skoda Fabia IIHavier, Jeśli mam np: na fm to wciskam trzy razy cd. Wtedy mam AUX.
Skoda Roomster Scout 1.6 16V 105KM, aktualnie 82000 km