Rejestrator jazdy DVR HD czli kamera
Odp: Rejestrator jazdy DVR HD czli kameraKolego szacun dla Ciebie, ale najlepsze nagranie będzie na Rozdzielczośći 1280x960 =1,2M i taka jest matryca, to że nagrasz na mniejszej rozdzielczości np. 640×480 pixeli nie podniesie Tobie jakości obrazu
Uwolnij jego naturalny potencjał
Odp: Rejestrator jazdy DVR HD czli kamera
Hmmm... A dlaczego w "Uwaga Pirat" zasłaniają wszystko i zniekształcają ? Rozterki Zbycha dają mi też trochę do myślenia... ![]() 169KM@362Nm by ECUProject
No to żeśmy się nie zrozumieli, pisałem zbyt ogólnikowo albo to mój stan nie w pełni ogarniał sytuację Oczywiście masz rację Dla przykładu podam najlepsze wartości rozdzielczość <-> ilość pikseli 6.3 mln (3072 × 2048) 5.3 mln (3072 × 1728) 1.2 mln (1280 × 960) I jeszcze dodam że na jakość albo bardziej szybkość obrazu tzw. "efekt teatru" ma wpływ czy to jest CCD (wolniejsza) czy CMOS (szybsza). Można by jeszcze o samym obiektywie i optyce porozmawiać ale nie Dobra kończę bo powoli zaczynamy odchodzić od sedna sprawy a zagłębiamy się w aspekty techniczne ######## Dodano kolejny post: ########## Sorka za odkopanie tematu ale co myślicie o czymś takim: http://tech.wp.pl/kat,1009787,title,Cza ... omosc.html Parametry nawet niezgorsze a cena przystępna. Ostatnio edytowano 23 sty 2012, o 18:58 przez Raffez, łącznie edytowano 1 raz
Powód: laczenie
Odp: Rejestrator jazdy DVR HD czli kameraKoniec cwaniactwa w którym ja jestem tym co mam sie podporządkować.Zostałem wezwany na polcję na Szylinga w roli świadka.
Spot wielkopolski co 2 tygodnie 22.05.g.20:00 Plaza parking boczny
Odp: Rejestrator jazdy DVR HD czli kamerapodrzuciles im jakis swoj reportaż ?
MotoHID.pl - kompleksowe oswietlenie led w grupie VAG
w końcu pozytywne efekty kamerki będą
Odp: Rejestrator jazdy DVR HD czli kamerapodrzuciłem i mam nadzieję że ja nie będe winny za filmik
Spot wielkopolski co 2 tygodnie 22.05.g.20:00 Plaza parking boczny
Powrót do # Car Audio, CB, NAVI # Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości |