Witam wszystkich. Jestem tutaj nowy, więc proszę o wyrozumiałość jeżeli juz ktoś o tym pisał, a ja to przeoczyłem:) Mianowicie poszukuje jakiegoś dobrego i sprawdzonego serwisu na terenie Warszawy lub okolic (tylko nie ASO - ze względu na koszty). Jeżdże od kliku dni Octavką z 2000r 1.9TDI 90KM kombi. Chiałbym ją ogólnie sprawdzić i wymienić kilka rzeczy. Będę wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam wszystkich
w Warszawie oprócz DobregoGrzesia polecany jest warsztat, który tylko specjalizuje sie we wszystkich skodach, warsztat na ul .Syreny 14, ceny maja bardzo dobre, znaja sie na robocie co moze swiadczyć, że przed warsztatem stoją felicje,fabie i octavie, tel. 22 631 17 96 , podchodza profesjonalnie do klienta, jesli cos trzeba zrobic od ręki to jeśli to możliwe czasowo to nie ma problemu, pozdro
Według mnie można też spokojnie polecić mały warsztat pod Warszawą tj. w Piastowie, ul. Reymonta 17, tel. 22-723-15-05 http://www.vagservice.pl/ Serwis nieautoryzowany: SKODA, VW, Audi, Seat Głównie naprawy mechaniczne, silniki, rozrząd, Elektronika, Klimatyzacja, zawieszenia, hamulce. Oczywiście mają komputer i w dodatku potrafią się nim posługiwać (co nie jest wcale takie oczywiste!) Ja jak do tej pory korzystałem tylko 2 razy (w tym wymiana rozrządu) i w obydwu przypadkach wszystko było OK, ceny rozsądne i w pełnym uzgodnieiu ze mną, żadnych niespodzianek. Kupel z octavią już się tam serwisuje chyba ze 4 lata i jest bardzo zadowolony. Dojazd z Wa-wy autem bezproblemowy, gorzej z powrotem jak trzeba auto zostawić. Jest jednak taka opcja, że mogą podrzucić samochodem na pobliską stację WKD i odebrać jak się przyjedzie po auto - wszystko do ustalenia
GDZIE NAJLEPIEJ NAPRAWIC POWYPADKOWO MOJA SKODZIANKE W WARSZAWIE????
Niestety wczoraj w nocy inny uzytkownik tez skody pod wplywem % skasowal mi nieco autko... Trafil centralnie z boku w przednie lewe kolo ale zachaczyl i o zderzak, blotnik i drzwi... (((
Zalezy mi na czasie i zeby autko bylo profesjonalnie zrobione. Jezeli macie jakies doswiadczenia z punktami ASO to prosilbym o wasze opinie. Dodam ze narazie autko stoi na parkingu w Markach w ASO Chwalibog ale chce je zabrac od niego bo slyszalem ze to "rzeznik"... Mysle o AUTO WIMAR na Modlinskiej...
ASO to nie znam, ale DOBRYGRESWAWA jest fachowcem i to nie z tej ziemi, do tego pod Warszawą jest, jakies 20 km. jest na naszym forum, napisz do niego jeśli jesteś zainteresowany.
Może odgrzejemy temat? Może ktoś z Was znalazł jeszcze jakiś dobry serwis lub podzieli się informacjami na tematy tych wpisanych już do tej pory?
Np. wymiana łożyska przód w warsztacie skody na ul. syreny pan krzyknął mi 200 zł (cena bez łożyska), w innym warsztacie np. net-cars (ul. parowcowa) 80 zł (jeśli łożysko kupione u nich) - to spora różnica w cenie mimo wszystko.