spryskiwacze lamp

forum użytkowników Skody Yeti

Moderatorzy: lec, Sosna, sdss

Odp: spryskiwacze lamp

Postprzez kisio 15 mar 2018, o 10:21

Dochodzi kwestia wersji wyposażenia i sterowników.
kisio
Avatar użytkownika
Silnik: 1.2 CBZB 105KM MY10
Auto: Yeti, Ambition
Moc/Moment: 0KM @0Nm
Przebieg: 0 km

Posty: 357 Wiek: 39
Dołączył(a): 22 cze 2010, o 08:07
Lokalizacja: Łódź, Włocławek, łódzkie
    Windows7Chrome

Odp: spryskiwacze lamp

Postprzez RomanS 15 mar 2018, o 12:23

Ano :mrgreen: chociaż w przypadku Yeti jeśli w ogóle ma spryskiwacze to zawsze działają tak paskudnie, nie ma żadnego zróżnicowania wg informacji z Instrukcji obsługi. Oczywiście jeśli auto nie ma spryskiwaczy to nie działają paskudnie :lol:
Pozdr RomanS
RomanS
Silnik: 2.0TDI CR CEGA 170KM MY10
Auto: Yeti 4x4, Premia
Auto2: Audi A6 C5 2,5 TDI

Posty: 519
Dołączył(a): 24 sty 2008, o 11:38
Lokalizacja: Poznań, wielkopolskie
    WindowsXPFirefox

Odp: spryskiwacze lamp

Postprzez grzesiek794 29 kwi 2019, o 21:15

Ja w swoim superbie 2 też mam ten problem ze zawsze upapra mi całą maskę.. Gdy chcesz lekko psyknć na szybę. Ja Mam Xenon a czy ktoś wie jak przeprogramować by spryskiwacze włączyły się dopiero po 2s trzymania przycisku?
grzesiek794
Silnik: 2.0 TDI CFGB 170KM MY11
Auto: Superb2
Moc/Moment: 0KM @0Nm
Przebieg: 0 km

Posty: 52
Dołączył(a): 15 gru 2018, o 07:02
Lokalizacja: Kraków
    LinuxChrome

Odp: spryskiwacze lamp

Postprzez RomanS 30 kwi 2019, o 07:12

Chętnie też bym to zrobił ale coś mi się wydaje, że musiałbyś zmienić auto na Superb 1 :evil:
Pozdr RomanS
RomanS
Silnik: 2.0TDI CR CEGA 170KM MY10
Auto: Yeti 4x4, Premia
Auto2: Audi A6 C5 2,5 TDI

Posty: 519
Dołączył(a): 24 sty 2008, o 11:38
Lokalizacja: Poznań, wielkopolskie
    WindowsXPFirefox

Odp: spryskiwacze lamp

Postprzez hubertusss 2 maja 2019, o 14:22

grzesiek794 napisał(a):Ja w swoim superbie 2 też mam ten problem ze zawsze upapra mi całą maskę.. Gdy chcesz lekko psyknć na szybę. Ja Mam Xenon a czy ktoś wie jak przeprogramować by spryskiwacze włączyły się dopiero po 2s trzymania przycisku?

Spróbuj popatrzyć w opcjach kodowania w VCDS ie. Jeśli tam się nie da nic zmienić to nic raczej nie zrobisz. ja swoją yeti za często nie jeżdżę ale wiem, ze tak od razu raczej na lampy nie pryska. Trzeba dłużej przytrzymać. Jeśli nie masz VCDS a poszukaj kogoś w okolicy kto zajmuje się elektroniką samochodową> Powinien mieć ten lub inny program i za nie dużą opłatą może coś zrobi.
hubertusss
Silnik: 2.0TDI CR CFHA 140KM MY13
Auto: Yeti 4x4, Inny
Moc/Moment: 140KM @0Nm
Przebieg: 0 km

Posty: 43
Dołączył(a): 3 paź 2018, o 16:15
Lokalizacja: xxxxx, podlaskie
    WindowsChrome

Poprzednia strona

Powrót do Yeti








Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości