Kamera trybu nocnego - błąd, a kamery nie ma

Octavia III [5E] (2013 - .... ). Dział użytkowników modelu Octavia 3

Moderatorzy: lec, Laurent, K-J

Kamera trybu nocnego - błąd, a kamery nie ma

Postprzez MareckiG 9 sie 2020, o 13:38

Cześć

Wywala mi błąd: Kamera trybu nocnego, B1175F2.

Nie mam tej kamery. Mam za to instalację do wideorejestratora Mio oraz hak - niefirmowy (czyli nie aktywowany tokenem) ale dedykowany i zakładany w ASO.
Błąd raz pojawił sie raz z hakiem, raz bez haka.W obydwu przypadkach wideorejestrator był wypięty.  W obydwu przypadkach bład pojawił sie po postoju w trakcie trasy (min 150km przejechane).
Po wyświetleniu kontrolki silnika auto zachowuje się normalnie. Nie mam automatyki (auto) włączania świateł ani żadnej dodatkowej elektroniki: Octavia 2015 Ambition + Amazing


Czy ktoś się spotkał z takim czymś
lub może wspomóc poradą?
MareckiG
Auto: Octavia 3 Kombi
Moc/Moment: 0KM @0Nm
Przebieg: 0 km

Posty: 1
Dołączył(a): 26 gru 2018, o 21:45
Lokalizacja: Wieliczka
    WindowsChrome

Odp: Kamera trybu nocnego - błąd, a kamery nie ma

Postprzez Angel 9 sie 2020, o 18:52

A czym odczytywałeś ten błąd? Podłącz VCDS i odczytaj błędy.
Chcesz doposażyć swój samochód od strony elektrycznej? Szukasz mechanika? Zapraszam do mnie. Doświetlanie statyczne, dynamiczne, ESP, TMP, tempomat, PDC, OPS i inne cuda. Montaż oraz kodowanie. Pisz a na pewno pomogę.
Angel
Avatar użytkownika
Silnik: 2.0 TDI CKFC 150KM MY15
Auto: Octavia 3 Kombi, Elegance
Moc/Moment: 150KM @320Nm
Przebieg: 174000 km
Auto2: skoda fabia II MC

Posty: 2980 Wiek: 41
Dołączył(a): 3 lut 2010, o 19:24
Lokalizacja: Brzeg, opolskie
    WindowsFirefox


Powrót do [5E] Octavia MK3








Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości