Problemy z logowaniem ? Czytaj to ! Citigo - światła do jazdy dziennej i mijaniaOdp: Citigo - światła do jazdy dziennej i mijaniaróznice są pomijalne, mozna to zrobić w zasadzie tak samo
MotoHID.pl - kompleksowe oswietlenie led w grupie VAG
Odp: Citigo - światła do jazdy dziennej i mijaniaZałożyłem przedwczoraj osram nightbraker H4 fajnie swieca, cena troche z pupy 43 zeta bowiem zapłaciłem....
Odp: Citigo - światła do jazdy dziennej i mijaniatzn że co -że tanio czy ze drogo ?
Odp: Citigo - światła do jazdy dziennej i mijaniaNo sorry lec - ale dla mnie jako socjalisty realna cena H4ki zwykłej to 8-13 zł. 19.- to szał. skąd zwykła żarówka kosztuje tyle - to uszczypnij mnie nie wiem.
Odp: Citigo - światła do jazdy dziennej i mijaniato przestaw sie na kapitalizm to żaden problem kupić komplet i za 60-100 zł w zależnosci od marki/modelu
![]() MotoHID.pl - kompleksowe oswietlenie led w grupie VAG
Odp: Citigo - światła do jazdy dziennej i mijaniaTak między wierszami i gościnnie dorzucam wątek z Forum Fabii III o wyborze między lustrami z H4 a soczewkami z H7. http://forum.skodaclub.pl/tech-fabia3/wiat-a-halogenowe-czy-soczewkowe-t18657.html
W którymś poście wrzuciłem zdjęcia, zrobione na szybko Citigo z mijania H4 Philips Premium i Fabi III z żarówkami z pierwszego montażu - wg specyfikacji jakiś Long Life, pewnie Osram. Niestety wymiana H7 mijania w Fabii III jest dość upierdliwa, więc na razie siedzą u mnie seryjne. Nie mniej jednak Citigo na zwykłych Philipsach Premium oświetla drogę zdecydowanie lepiej, niż FIII na soczewkach.
Odp: Citigo - światła do jazdy dziennej i mijania
Też mam od jakiegoś czasu... pieknie daja ![]() Jam cłek wolny lec ślebodny
![]() ![]()
Odp: światła do jazdy dziennej
69200 - przy tym przebiegu padła lewa mijania. Profilaktycznie wymieniłem obie.
Odp: Citigo - światła do jazdy dziennej i mijania@roykssop, to bardzo dobry osiąg. Samo używanie świateł dziennych oczywiście wydłuża życie mijania H4, aczkolwiek jakość polskich dróg (dziury) włóknom żarówek nie pomaga. Jeśli miałeś seryjnie montowane żarówki, to Skoda wciska w przednie reflektory zarówki H4 long life GE (ztcw. to jest produkcja przez były Tungsram z Węgier). Widać, ze rzeczywiście długo żyją, ale świecą generalnie słabo. Dlatego ja na dzień dobry wpakowałem sobie ekonomiczne i sprawdzone w innych pojazdach Philipsy Premium +30% Zobaczymy ile poświecą
![]()
Odp: Citigo - światła do jazdy dziennej i mijaniaja w serii W citigo mialem na h4 Osrama, a na dziennych Toshibe
Odp: Citigo - światła do jazdy dziennej i mijania@lec, różnie dają, jednak wg dostępnych danych pakują żarówki long life. Ja trafiłem na H4 GE w Fabii II FL, potem właśnie w Citigo My2016. U znajomego we Fabii II FL były H7 Osram. Ostatnio czekając w ASO i z braku czasu obserwując auta na ekspozycji, Fabia III miała właśnie H4 Osrama, a Citigo H4 GE. H4 mają tę zaletę, że widać od zewnątrz producenta żarówek.
Dzienne w Citigo też mam Toshibe.
Odp: Citigo - światła do jazdy dziennej i mijaniaja wiem że "różnie dają", dlatego nie piszę się że " Skoda wciska w przednie reflektory zarówki H4 long life GE".
Co sie trafi to sie trafi. MotoHID.pl - kompleksowe oswietlenie led w grupie VAG
Odp: Citigo - światła do jazdy dziennej i mijaniaMiałem seryjnie Osram LongLife i ze świecenia byłem zadowolony. Teraz włożyłem Philipsa LongLife EcoVision i świecą IMO słabiej. Zobaczymy ile wytrzymają.
Odp: Citigo - światła do jazdy dziennej i mijaniaCzy model żarówki LED 6x Cree XB-D + MIRROR + LENSE jest tylko Off Road?
Odp: Citigo - światła do jazdy dziennej i mijaniaod strony prawnej tak (jak wszystkie ledy założone w miejsce dziennych)