Pilot do radia

forum użytkowników modelu Roomster, Praktik i pochodnych

Moderatorzy: lec, Sosna

Odp: Pilot do radia

Postprzez koleś 18 paź 2018, o 21:56

zoomee napisał(a):- Wyjąć te piny kostki ISO i zlutować kable?


Tak będzie lepiej a już najlepiej to zacisnąć nowe piny.

Tak niedawno podłączyłem wiązkę BT.

Piny na allegro masz po 0,50 a szczypce za 27.
Tempomaty w grupie VAG. Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
koleś
Silnik: 1.9TDI AXR 101KM MY07
Auto: Fabia Kombi, Ambiente

Posty: 344
Dołączył(a): 26 sie 2010, o 06:40
Lokalizacja: Świętochłowice, śląskie
    WindowsChrome

Odp: Pilot do radia

Postprzez zoomee 28 paź 2018, o 19:43

Które szczypce najlepiej? Coś może polecasz?
zoomee
Silnik: 1.4 CGGB 85KM MY11
Auto: Fabia2 Kombi, Style

Posty: 3
Dołączył(a): 18 cze 2018, o 13:44
Lokalizacja: Wrocław, dolnośląskie
    WindowsChrome

Odp: Pilot do radia

Postprzez koleś 23 lis 2018, o 00:45

zoomee napisał(a):Które szczypce najlepiej? Coś może polecasz?

Do pinów we wtyczce radia używam tych:
https://allegro.pl/szczypce-do-zaciskan ... 77269.html


Zaciskają jak oryginał.
Tempomaty w grupie VAG. Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
koleś
Silnik: 1.9TDI AXR 101KM MY07
Auto: Fabia Kombi, Ambiente

Posty: 344
Dołączył(a): 26 sie 2010, o 06:40
Lokalizacja: Świętochłowice, śląskie
    WindowsChrome

Odp: Pilot do radia

Postprzez szyszak82 4 gru 2018, o 23:16

Pilota można dołożyć. Tylko uwaga. W seatach jest z wyglądu taki sam a z radiem skody nie współpracuje. A są takie piloty w internecie. Widziałem za około 50 pln plus jeszcze osłona kolumny ale tej akurat nie trafiłem. Bo pewnie już bym założył.
szyszak82
Silnik: 1.6 BTS 105KM MY08
Auto: Roomster, Sport

Posty: 114
Dołączył(a): 6 lis 2016, o 17:25
Lokalizacja: Praszka, opolskie
    LinuxChrome

Poprzednia strona

Powrót do Roomster








Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości