8.00 trzeba uciekac z Poznania
20.00 chyba mozna zaczac myslec o powrocie
Kubica na torze Poznań - Lipiec 2010Moderator: NEOrADEk
Odp: Kubica na torze Poznań - Lipiec 20108.00 trzeba uciekac z Poznania
20.00 chyba mozna zaczac myslec o powrocie MotoHID.pl - kompleksowe oswietlenie led w grupie VAG
Odp: Kubica na torze Poznań - Lipiec 2010No to dupa nie wpuszczaja na teren toru a te parkingi które na ostatnia chwilę wrzucili to może max 3000 aut,
Ja niestety odpuszczm sobie nie mam zamiaru w tym upale pedałować naokoło toru aby wejsć . Miłej zabawy. Spot wielkopolski co 2 tygodnie 22.05.g.20:00 Plaza parking boczny
Odp: Kubica na torze Poznań - Lipiec 2010Witam
tak jak lec mowisz nie maci sie tam co pchac autami bo jako ze to impreza otwarta to z parkowaniem bedzie mega ciezko. Bazylos gdybym cie znal a ze jestem swierzakiem to jeszcze nie znam cie tak bardzo to zatrzymal bym cie jak jezdziles dzis wnocy autem obok mnie jako ze bylem na ochronie na torze to widzialem ze niezle impreza sie zapowiada i bedzie ciekawa a ty niezle tam ciagle latales zwlaszcza z tym agregatem
Odp: Kubica na torze Poznań - Lipiec 2010Ja bylem ale rowerkiem.
I moge skreslic jedna z rzeczy z mojej listy co nalezy zrobic przed smiercia, "uslyszec bolid F1 na zywo"
Odp: Kubica na torze Poznań - Lipiec 2010rimek był bo do mnie dzwonił no i służbowo wiadomo kto
chyba w teleskopie pani sie wypowiadała z Lubonia"jade dzis nad morze wiec postanowiłam zrobić skrót z Lubonia przez Przeźmierowo do Suchego Lasu jechałam 2,5 h " ale miała skrót ![]() Spot wielkopolski co 2 tygodnie 22.05.g.20:00 Plaza parking boczny
Odp: Kubica na torze Poznań - Lipiec 2010No byłem, ale rewelacji nie zobaczyłem.
Zostawiłem wizytówkę z numerem do mnie przy samochodach ocepe, ale nikt się nie odezwał "It's not important to be better than someone else, but to be better than yesterday."
Prof. Jigoro Kano
Odp: Kubica na torze Poznań - Lipiec 2010
zapisz się na 24.07 na 1/4 to zobaczysz Spot wielkopolski co 2 tygodnie 22.05.g.20:00 Plaza parking boczny
Odp: Kubica na torze Poznań - Lipiec 2010aj szkoda ze to bedzie 24 bede musial sobie odpuscic bo w pracy jestem do 20 ;/
Tylko jako kibic. "It's not important to be better than someone else, but to be better than yesterday."
Prof. Jigoro Kano
No to i ja się pochwalę że jakoś tam dojechałem i coś tam zobaczyłem ![]() Mimo wszystko warto było ![]()
Odp: Kubica na torze Poznań - Lipiec 2010No znalazłem chwilę przed kolejną imprezą... szczypior, trzeba było zatrzymywać chwilę bym znalazł na pewno. Roberto zajefajny gość na luzie i ogólnie klasa... zachowanie kierowców Renault zwłaszcza na CB dramat, rozumiem, że niektórzy przejechali po 600 km na bicie rekordu ale zachowanie niektórych (typu jazda pod prąd na torze - pozdrawiam klub R Kangoo) to było przegięcie. Organizacyjnie impreza na 140 tyś ludzi (oficjalne dane Policji) to masakra i było co robić. Niestety Tor Poznań nie jest przystosowany do obsługi takiej ilości ludzi (choćby z powodu tylko 2 bram wejściowych na tor) więc i komunikacyjny paraliż był oczywisty. Dla mnie osobiście najważniejsze, że RK zadowolony, Renault zadowolone ogólnie sukces.
Granatowa octa combi "STARTER" edition [img]http://forum.octaviaclub.pl/images/smiles/busted.gif[/img
z 6 biegów zostało 5