Mistrzostwa Polski Skody Club pl 1/4 mili - wiosna 2010Moderator: NEOrADEk
Odp: Mistrzostwa Polski Skody Club pl 1/4 mili - wiosna 2010SIGMA,ja trochę jestem przyzwyczajony do partyzantki jeżdżąc na zloty motocyklowe
![]() BOGA NIE MA, JEST TYLKO MOTÓR
Odp: Mistrzostwa Polski Skody Club pl 1/4 mili - wiosna 2010tasio, bywa i tak
Odp: Mistrzostwa Polski Skody Club pl 1/4 mili - wiosna 2010rozmawiałem z Kolegą i wynajęcie pasa startowego to około 8000PLN
za dzień,oczywiście wszystko jeszcze zależy jak to wszystko miało by wyglądać,najważniejsze jest ilu ludków miało by być i czy ludki z poza kręgu mieli by przebywać pod czas imprezy,bo to oczywiście wiąże się z wynajęciem ochrony.no i czy ma to być imreza masowa czy poprostu spotkanie klubowe?? BOGA NIE MA, JEST TYLKO MOTÓR
Odp: Mistrzostwa Polski Skody Club pl 1/4 mili - wiosna 2010tasio, to i tak skromnie
Odp: Mistrzostwa Polski Skody Club pl 1/4 mili - wiosna 2010a Szprotawa za free .....i co na to Turbodynomen ?
Odp: Mistrzostwa Polski Skody Club pl 1/4 mili - wiosna 2010
Wymiekl. Dlatego uwazam jak Sigma - po co przeplacac. Brac pacholki i opony zapasowe na szprotawe + plyn do usuwania gumy z lakieru ![]() We're going to be doing one thing and one thing only .... killing Nazis.
![]()
Odp: Mistrzostwa Polski Skody Club pl 1/4 mili - wiosna 2010
a ja wciąż uważam, że najlepszym wyjściem jest udział w poznańskiej imprezie "z ulicy na tor" lub wucieczka na imprezę do kamienia śląskiego gdzie za free można zorganizować puchar skody, ale przecież do takiego pucharu potrzeba wiecej niż 3-4 auta, http://www.ecuproject.pl/
mocy przybywaj....
Odp: Mistrzostwa Polski Skody Club pl 1/4 mili - wiosna 2010PANOWIE JAK TYLKO ODBIORE AUTO TO TEZ SIĘ PISZE NA IMPREZY
Odp: Mistrzostwa Polski Skody Club pl 1/4 mili - wiosna 2010przemeku, tez ja czekam na otwarcie sezonu w Poznaniu
![]() MotoHID.pl - kompleksowe oswietlenie led w grupie VAG
Odp: Mistrzostwa Polski Skody Club pl 1/4 mili - wiosna 2010ja też ale nie wszytscy do Poznania przyjada ....
Odp: Mistrzostwa Polski Skody Club pl 1/4 mili - wiosna 2010ja tylko sie zapytałem
Odp: Mistrzostwa Polski Skody Club pl 1/4 mili - wiosna 2010tasio, i juz cie skarcili
ale trzeba pomyśleć o takiej imprezie, ale takiej za free może warto Szprotawę reanimować, pachołki się załatwi i można na grila pojechac, poszaleć i w ogóle:)
Odp: Mistrzostwa Polski Skody Club pl 1/4 mili - wiosna 2010Sigma_74, a w jakim stanie jest Szprotawa? może podsunę pomysł WST?
Odp: Mistrzostwa Polski Skody Club pl 1/4 mili - wiosna 2010jakby była fajna data to może bym się przeleciał,ale swoim to ja nie będę się wygłupiał bo potem nie będzie czym zarabiać dziengów:),ale popatrzeć i spotkać się zawsze chętnie
Odp: Mistrzostwa Polski Skody Club pl 1/4 mili - wiosna 2010Ja też bym wpadł na toką imprezkę
![]()