I ku mojemu zdziwieniu na liście jest ... Fabia RS "1. Marek (MareckiDW) - Fabia RS - 1900 ccm "
Ehh... teraz mam dylemat która klasę wygrać
Pozdrawiam,
Niskie Łąki -kalendarz imprez na 2010rModerator: NEOrADEk
Odp: Niskie Łąki -kalendarz imprez na 2010rZaczynają się pojawiać pierwsze zgłoszenia na imprezę 23.05.2010
I ku mojemu zdziwieniu na liście jest ... Fabia RS "1. Marek (MareckiDW) - Fabia RS - 1900 ccm " Ehh... teraz mam dylemat która klasę wygrać Pozdrawiam, Luke555
172 KM & 390 Nm by CS (163 KM & 371 Nm by Dynosoft)
Odp: Niskie Łąki -kalendarz imprez na 2010r
Nie odpuszczaj ![]() We're going to be doing one thing and one thing only .... killing Nazis.
![]()
Odp: Niskie Łąki -kalendarz imprez na 2010rLuke555, idź na całość! OBIE
![]() Jak chcesz to pomogę Ci doprowadzić któreś auto na miejsce ![]() Desert storm Polecam NETCAR.PL - Opony i Felgi, VAGSerwis.pl
Odp: Niskie Łąki -kalendarz imprez na 2010rLuke555, Sev, chwalcie się jak było dzisiaj!
widziałem, że jarosz wyjął klasę ![]() http://www.ecuproject.pl/
mocy przybywaj....
Odp: Niskie Łąki -kalendarz imprez na 2010rMokro, mokro, mokro i jeszcze raz mokro
Jarosz po prostu pojechał lajtowo swoje i objechał stawkę W klasie 5 jechały tylko 4 auta w tym 2 Evo więc walkę stoczyłem o 3 miejsce z 260 konnym Audi S3 (zaznaczam że obecnie latam na fabrycznym programie czyli seria). W pierwszym przejeździe na ostatnim zakręcie zaczęło brakować mi paliwa i niemal się zatrzymałem tracąc, trudno powiedzieć ile ale ze 2 sekundy co najmniej. Żeby było śmiesznie, Jarosz pyta mnie przed startem czy nie zabraknie paliwa, w końcu rezerwa już była, a ja że luuuuz, przed drugim przejazdem zatankuję ![]() Więc pierwszy przejazd 1:0 dla Audi moja strata 2,28s. S3 czas 3:07,00 ja 3:09,28 W drugim dowaliłem mu 6 sekund, on 3:10,16 ja 3:04,16 w drugim przejeździe jakby więcej wody było na torze albo mi się zdawało... Podsumowując wszystkie czasy w "generalce" byłem dopiero 17 na 38 startujących. Łukasz nie wziął motylków do pływania, zapomniał karty pływackiej więc może sam opowie co i jak. No nie za dobrze delikatnie ujmując ale za to jaką pokazówkę odwalił za drugim przejazdem! Ochom i Achom nie było końca, 16 letnie harcerki chciały sobie z nim zdjęcia robić i autografy na chustach dostać ...ale za to w klasie kombi wygrałem bezapelacyjnie ![]() ![]() Desert storm Polecam NETCAR.PL - Opony i Felgi, VAGSerwis.pl
Odp: Niskie Łąki -kalendarz imprez na 2010rWitam,
przede wszystkim WIELKIE gratulacje dla Seva !! Bardzo fajna płynna, spokojna ale za razem szybka jazda. Koleś z S3 był załamany, na treningu gdy było sucho to objechałem go o 11 sekund a na zawodach przegrał ze Skodą kombi Mój start to zupełnie inna para kaloszy i to dosłownie. Na mokry moje auto nie skręca, po prostu wyjeżdża przód już przy śmiesznie małych prędkościach, kola mielą nawet na drugim biegu przy przyśpieszaniu a przecież to auto ma z 30 Nm ... po prostu tragedia. Cały czas staram się rozwiązać zagadkę dlaczego tak jest, wg mnie może być to spowodowane: - za szeroką opona w stosunku to małej masy auta (917 kg a opona to 195/50/15). - opona już nie jest młoda bo jest z 2005 roku ale nie wierze, że aż taka różnica by była. - za twarde zawieszenie + większość tulei do wymiany czyli pewnie zła geometria zawiasu. - nie potrafię jeździć ... eee to na pewno nie ... przecież jestem za#@@y Pozdrawiam i mam nadzieję, że do zobaczenia na rakietowej 25.07.2010 Luke555
172 KM & 390 Nm by CS (163 KM & 371 Nm by Dynosoft)
Odp: Niskie Łąki -kalendarz imprez na 2010rWczoraj pojawiły się pierwsze zdjęcia z imprezy.
http://www.rajdy.hoga.pl/galeria/galeria.asp?gid=2036 http://rallynews.pl/lang.en/no/galeria/742 Cała klasa 5. Całe szczęcie tylko 2xEvo ![]() Luke555 - drift ośką ![]() Desert storm Polecam NETCAR.PL - Opony i Felgi, VAGSerwis.pl
Odp: Niskie Łąki -kalendarz imprez na 2010r
z tego adresu najbardziej mi się spodobało to zdjęcie Bez podlizywania się ![]()
Odp: Niskie Łąki -kalendarz imprez na 2010rSezon 2010 się skończył, trwa już 2011 i na III rundzie odnotowałem swój najlepszy wynik pomijając WOŚP - poprzednią życióweczkę na NLC.
3 miejsce w klasie N-5 (liczącej więcej niż 4 zawodników ), 4 miejsce w generalce i 3 miejsce w ośce!
Galeria Slicki na prawdę to podstawa! Pierwszy mój występ na NLC w 2009r był na tej samej konfiguracji toru, z 30 sekund straty do lidera (notabene tego samego Evo IX na slicku, Megane na semislicku (Federal 595RS-R na przodzie i Michelin Pilot Sport na tyle) Evo X na GY Eagle F1. Darek który wymiata swoim 260konnym S3, tym razem przyjechał na Toyo R1R i różnice były praktycznie mniej niż dokładność stopera. No ale dzięki błędom innych wynik jest jaki jest ![]() Desert storm Polecam NETCAR.PL - Opony i Felgi, VAGSerwis.pl
Odp: Niskie Łąki -kalendarz imprez na 2010rpogratulowac wyników
![]() ######## Dodano kolejny post: ########## kiedy nastepne Ośle Łąki ? gdzie tabele ? Przemeku ![]() MotoHID.pl - kompleksowe oswietlenie led w grupie VAG
Odp: Niskie Łąki -kalendarz imprez na 2010rNLC już nie będzie. Najemca toru się zmienił a sam tor najprawdoodobniej pójdzie pod działki budowlane.
został zorganizowany cykl 4 imprez w charakterze kjs "na pożegnanie" niskich. Zostały nam tylko WLTA i WLR na rakietowej i lotnisko w Oleśnicy. ![]() Desert storm Polecam NETCAR.PL - Opony i Felgi, VAGSerwis.pl
Odp: Niskie Łąki -kalendarz imprez na 2010ra to szkoda...
MotoHID.pl - kompleksowe oswietlenie led w grupie VAG