przemeku napisał(a):Pierwsza, punktowana eliminacja już 14 marca. Ktoś chętny?
Ciągle myślę, gdzie w tym sezonie jeździć. Jest projekt aby pojechać na Nordschleife albo 1 czy 2 eliminację Berg Cup. Na chwilę obecną na pewno pojawię się tutaj: http://rajdowapomoc.pl
Pozdrawiam,
Luke555 172 KM & 390 Nm by CS (163 KM & 371 Nm by Dynosoft)
Sev napisał(a):Każde tdi czy inne turbo pojedzie w klasie 5 więc tak czy siak rywalizacja była by bezpośrednia
Chyba, że będzie 4 lub więcej dieslów to wtedy będziemy klasą samą dla siebie :-]
Kurcze z jednej strony chętnie bym się przejechał po mokrym i zobaczył ile mi do Sev'a brakuje a z drugiej strony w poniedziałek wyjeżdzam na 4 dni i niedziele chciałbym spędzić z dziewczynami... na chwilę obecną na 80 % nie jadę.
Pozdrawiam,
Luke555 172 KM & 390 Nm by CS (163 KM & 371 Nm by Dynosoft)
dziś była kolejna eliminacja muszę powiedzieć, że stabilizatory robią robotę impreza udana, a pogoda dopisała. Niestety oponki w mega szybkim tempie mi się kończą i trzeba myśleć o kolejnych.
Sev, stety czy niestety, ale jazda raczej bez napinki na wynik bo dojście do miśków czy subaraków jest niemożliwe, ale jednego leciwego subaraka legacy objechałem i audi A4 2,5 TDi 4x4 (tego doszedłem pod koniec 3-ciego okrążeni i pierwsze kółko musiałem powtarzać sam, niestety pojechałem bez żadnej przerwy, gdyż myślałem, że tak będzie lepiej, ale niestety tak nie było; kilka błedów, oponka, brak koncentracji no i nelweki były już chyba przegżane bo nie trzymały).
Ostatnio edytowano 9 maja 2010, o 20:22 przez przemeku, łącznie edytowano 2 razy
Gratki Przemo za dobrą jazdę Z Przemkiem poległo Audi Quattro 2.5 TDI i jakaś tam Subarynka a najbardziej emocjonujący był finisz Przemka z Nisanem Skyline.
Luke555 napisał(a):Przemek z tego co widzę po czasach i Twoim opisie to w końcu zaczynasz być zadowolony z prowadzenia się autka ?
Ja niestety miałem dziś komunię w rodzinie i nie mogłem Cię objechać
Szykuje się mocno na 23.05.2010 ... tyle, że w innej klasie pojemnościowej
Pozdrawiam,
dla mnie ważny był dziś czas z drugiego przejazdu i porównanie do autek z innych klas jak dla mnie ok Oczywiście szkoda, że nie byłeś fabianką bo miałbym lepszy punkt odniesienia ile dały stabilizatory. 23.05. niestety raczej mnie nie będzie (ale spróbuję coś pokombinować abym mógł się zjawić)