!!!!!!OSTRZEGAM OSZUŚCI !!!!! http://otomoto.pl/skoda-octavia-C23790416.html Pierwotnie wystawione za 26000,- Niby małżeństwo a guzik prawda dowody osobiste fałszywe.Auto stoi w Szwecji,zapraszają po nie oferujćc nocleg.Dla niezdecydowanych na przyjazd mąż może dostarczyć auto do Gdańska. Wysyłaja mailem umowę przedwstępną i proszą o wpłate na konto. Niestety jestem trochę lżejszy przez własną naiwność i tyle.2400,- Policja już powiadomiona.Vicia dzieki
krzysiek1094 napisał(a):ta mniej podejrzana na allegro o2fl combi z 2.0tdi z 2008roku widzę najtaniej za 38 tyś....
nie znasz sprawy, wiec czego sie mądrzysz ? napisalem ze byla wyższa wiec skończ temat. Zza klawiatura kazdy wszystko wie najlepiej. Cena byla wyzsza a po doliczeniu oplat (auto na szwedzkich blachach) juz tylko troche bardziej atrakcyjna niz podana przez Ciebie, wiec wiarygodna.
MotoHID.pl - kompleksowe oswietlenie led w grupie VAG
ile te opłaty ? z tego co wyczytałem na prędko to 2 tyś. biorąc info z pierwszego postu, pierwotna cena to 26 000zł...więc razem to daje ok. 28 tyś. dobrze, że ja nie mam takich problemów.
I szanowny lec odpuść sobie te docinki w moim kierunku na każdy temat (w tym na temat jednego z moich aut jakim jest felicja...zapewne wiesz o który temat chodzi. tak samo niedziela67 lubił dociąć gdy zapytałem raz o felgi w Twoim RS-ie).
A ta sprawa będzie przestrogą dla innych. a poszkodowany kasę odzyska, ale straconych nerwów nie... ;/
niedziela67 napisał(a):!!!!!!OSTRZEGAM OSZUŚCI !!!!! [...] p.s Wiem co zrobiłem i prosze bez komentarza.Postanowiłem przestrzeć innych.Ja wczesniej nie byłem świadomy że w ten sposób oszuści mogą tez działać.
Nic nie zrobiłeś więc się nie kajaj, każdy szuka okazji i niektórym czasem się trafia. Głupi ani żółty nie jesteś, dałeś się podejść i masz prawo być wqrwiony, a nie przepraszać, że żyjesz.
Pracujemy w windykacji - reszta po chwili namysłu prv.
Jeździj tak, żeby nikt nie musiał przez Ciebie hamować. Tata mnie tej prostej zasady nauczył... Moja kura
krzysiek1094 napisał(a):ile te opłaty ? z tego co wyczytałem na prędko to 2 tyś. biorąc info z pierwszego postu, pierwotna cena to 26 000zł...więc razem to daje ok. 28 tyś. dobrze, że ja nie mam takich problemów.
prosił bez komentarza a Ty drązysz. nie dociera w sposob inteligentny , to moze dotrze w sposob bardziej bezpośredni. NIE KOMENTUJ - Niedziela podal to aby inni sie nie nacieli - KAPEWU ?
I szanowny lec odpuść sobie te docinki w moim kierunku na każdy temat (w tym na temat jednego z moich aut jakim jest felicja...zapewne wiesz o który temat chodzi. tak samo niedziela67 lubił dociąć gdy zapytałem raz o felgi w Twoim RS-ie).
zaledwie drugi raz odnosze sie do Twojej wypowiedzi ale jak masz z tym problem to skrobia bananowa jest zdrowa i da Ci odpoczac ode mnie i od forum
MotoHID.pl - kompleksowe oswietlenie led w grupie VAG
krzysiek1094 napisał(a):ile te opłaty ? [...] A ta sprawa będzie przestrogą dla innych. a poszkodowany kasę odzyska, ale straconych nerwów nie... ;/
Ksysiu, gówno Cię bez przeproszenia obchodzą nie Twoje opłaty, to czy odzyska czy nie (bo szanse ma 10-15%), a animozje prywatne załatwiaj sobie prv i odwal się od Niedzieli. Dał się oszukać, a to nie oznacza, że jest naiwny jak tu imputujesz tylko pewnie uczciwy i tak z założenia ocenia innych - nie każdy jest od strzału zimnym sqrwielem w stosunkach międzyludzkich i czasem okazane zaufanie i dobra wiara boli.
Co nie znaczy, że bycie największym cfaniakiem i sqrwielem we wsi ma być wzorcem życiowym.
Przemyśl zanim odpowiesz.
Off się zrobił i ja tu chętnie po przeniesieniu wątku podyskutuję bo dużo i konkretnie jeszcze na takie jak cytowane stwierdzenia mam do powiedzenia.
Jeździj tak, żeby nikt nie musiał przez Ciebie hamować. Tata mnie tej prostej zasady nauczył... Moja kura