Nagrody przyznawał miesięcznik branżowy Fleet.
Źrodło: www.skoda-auto.pl
A tak na marginesie statuetki ja wykonałem:

Nagroda Fleet Leader 2010 dla Skoda Auto PolskaModerator: NEOrADEk
Nagroda Fleet Leader 2010 dla Skoda Auto PolskaPodczas największych w kraju, Ogólnopolskich Targów Flotowych Fleet Market 2010, które odbyły się 23. listopada, rozdano nagrody dla liderów branży. Statuetka Fleet Leader 2010 trafiła między innymi do Skoda Auto Polska.
Nagrody przyznawał miesięcznik branżowy Fleet. Źrodło: www.skoda-auto.pl A tak na marginesie statuetki ja wykonałem: ![]()
Odp: Nagroda Fleet Leader 2010 dla Skoda Auto Polskamegon to my poprosimy po jednej statuetce dla każdego z tej okazji
A tak na marginesie to gdzie Ty chłopie się podziewałeś tyle że Cię nie było widać na forum?? 05-05-2012 godzina 18:00 spot Jelenia Góra miejsce KFC Serdecznie zapraszamy wszystkich chętnych!!!!
Odp: Nagroda Fleet Leader 2010 dla Skoda Auto PolskaOk mati jedna będzie dla Ciebie - tylko co mam Ci wygrawerować ? Generalnie pracuje od rana do wieczora czasami czytam forum - ale mało czasu - zresztą sam wiesz
Odp: Nagroda Fleet Leader 2010 dla Skoda Auto PolskaHe proszę jak to wszystko się zazębia. A ja za to byłem na imprezie gdzie wręczano te statuetki, ale... pracowałem akurat dla Renault
a skoda miała najbardziej badziewne stoisko ze wszystkich marek obecnych... ![]() Granatowa octa combi "STARTER" edition [img]http://forum.octaviaclub.pl/images/smiles/busted.gif[/img
z 6 biegów zostało 5
Odp: Nagroda Fleet Leader 2010 dla Skoda Auto Polskaładna statuetka
ja też bym się pisał na takowa...
Odp: Nagroda Fleet Leader 2010 dla Skoda Auto PolskaTo mam taką propozycje - zaproponujcie grawer z logo scoda club - tak więc statuetki rozdane Mati i Sigma - 3-cia dla mnie - czekam na plik w Corelu do Grawerki