mi tam wlasnie sie akurat maska i dach podoba
Skoda RS - GT SHELBY 500 wannabe. Dobre sobie
Najszybsza Octavia na świecieModerator: NEOrADEk
Odp: Najszybsza Octavia na świecie
Skoda RS - GT SHELBY 500 wannabe. Dobre sobie We're going to be doing one thing and one thing only .... killing Nazis.
![]()
Odp: Najszybsza Octavia na świeciepodoba mi sie na tym aucie... co nie znaczy ze na cywila na ulice bym cos takiego zrobil
to auto pare razy przeleci sie po pustyni, czy tam wyschnietym jeziorze i potem trafi do muzeum musi sie rzucac w oczy....MotoHID.pl - kompleksowe oswietlenie led w grupie VAG
Odp: Najszybsza Octavia na świecie
No to jest jakis argument, ale do mnie nie przemawia RS powinien przede wszystkim nawiazywac do historii, czyli jakis zolty, czerwony itd We're going to be doing one thing and one thing only .... killing Nazis.
![]()
Odp: Najszybsza Octavia na świecieale to nie jest RS, tlyko auto na bazie RS do bicia jakiegos tam rekordu...
seryjengo RS tez kiedys w Mlada bedziesz mogl obejrzec, w pstrokanej żółci zapewne.. MotoHID.pl - kompleksowe oswietlenie led w grupie VAG
Odp: Najszybsza Octavia na świecielec, jest to auto wyprodukowane w zwiazku z 10leciem ideii RS w Skodzie aby pobic rekord honorujac jakos ten model ... Nie przekonasz mnie, ze robienie go na GT SHELBY i totalnie nienawiazujaca stylistyka jedynie z napisem "10 yrs (...)" nawiazuje do Octavii RS
Rekord pewnie pobija, ale bedzie to stylizacja do bicia rekordu i upamietniajaca jedynie rekord, a nie podkreslajaca 10 lat modelu na rynku
O ile cyganie nie za...olą ![]() We're going to be doing one thing and one thing only .... killing Nazis.
![]()
Odp: Najszybsza Octavia na świecieDla mnie również wygląda OK. Ale ten gtr wg. mnie jest świetny.