Dziś W Poznaniu na trasie starej A2 Poznań-Świecko, przed mostem koło Auchan Swadzim ok. godz 13.00 policjanci rozbili nieoznakowana Octavie RS,
Oto Foto zrobione telefonem kom gdy przejeżdzałem obok.
Rozbita nieoznakowana OCTAVIA RS w PoznaniuModerator: NEOrADEk
Rozbita nieoznakowana OCTAVIA RS w PoznaniuDziś W Poznaniu na trasie starej A2 Poznań-Świecko, przed mostem koło Auchan Swadzim ok. godz 13.00 policjanci rozbili nieoznakowana Octavie RS,
Oto Foto zrobione telefonem kom gdy przejeżdzałem obok. Krzykliwy
Pomogę : vag, instalacje : -elektryczne (Eksploatacja i Dozór do 110kV), -inteligentnego domu (NEXWELL, SATEL), -monitoringu CCTV (APER) -systemu alarmowego (SATEL, VISONIC) + sterowanie roletami, oświetleniem, bramą i inne za pomocą sms-a Tel. 605-886-981 pn-pt - 7.00-18.00
Odp: Rozbita nieoznakowana OCTAVIA RS w Poznaniujak cię wołaja na cb to się odzywaj ,słyszałem ciebie jak komentowałeś to na radyjku
uznany za obtrąbionego Spot wielkopolski co 2 tygodnie 22.05.g.20:00 Plaza parking boczny
Odp: Rozbita nieoznakowana OCTAVIA RS w Poznaniukrzykliwy, gonili Ciebie i im się nie udało ?
![]() 1,9 TDI AXR po programie 168 KM/365 Nm ale zawsze jest szansa na więcej ...
Był Midland ML145 teraz jest Sirio 800 Turbo na stałe...
Odp: Rozbita nieoznakowana OCTAVIA RS w PoznaniuWyklepie sie
We're going to be doing one thing and one thing only .... killing Nazis.
![]()
Odp: Rozbita nieoznakowana OCTAVIA RS w Poznaniua to dzis potem tam jechalem jak mierzyli tym kołeczkiem przy tej zwężce
MotoHID.pl - kompleksowe oswietlenie led w grupie VAG
Odp: Rozbita nieoznakowana OCTAVIA RS w Poznaniuza spowodowanie kolizji lecą punkty ciekawe czy w tym przypadku
![]() Spot wielkopolski co 2 tygodnie 22.05.g.20:00 Plaza parking boczny
Odp: Rozbita nieoznakowana OCTAVIA RS w Poznaniuniedziela67, pierw sledztwo - moze nie oni sa winni, a zajac
We're going to be doing one thing and one thing only .... killing Nazis.
![]()
Odp: Rozbita nieoznakowana OCTAVIA RS w Poznaniuja widziałem to auto już na lawecie , jechało do Krotoskiego na Głogowskiej
U mężczyzn nie ma bałaganu - jest tylko feng shui
Odp: Rozbita nieoznakowana OCTAVIA RS w Poznaniuno to sobie zrobili kuku
![]()
|