Jeśli o mnie chodzi to uważam że Skoda robi teraz to samo co zrobił VW ze swoimi samochodami a dokładniej wszędzie takie same reflektory i grill, co jest oczywiste bo jest to już jakiś znak rozpoznawczy, tak samo teraz będzie ze Skodą. Te nowe reflektory i grill sprawiają że samochód wygląda ciekawiej, bardziej agresywnie po prostu rzuca się w oczy.
Jeśli chodzi o poszczególne modele to Citigo mi się nie podoba jest po prostu nijaki ale to jest tylko moje zdanie, po prostu model po to by mieć jakiś w klasie miejskich bolidów, może jak zobaczę ten model na własne oczy to zmienię zdanie.
Rapid bardzo mi się podoba mam nadzieję że jak wejdzie na rynek europejski będzie nosił nazwę Felicia

Nowy Roomster szkoda że wygląda jak Touran, że chcą zmienić całkowicie jego wygląd ten Roomster który jest teraz jest bardzo oryginalny i był odważnym projektem który wcielono w życie (i bardzo dobrze)
Yeti tak samo jak Roomster wzorowane na VW a szkoda że Skoda nie może stylistycznie oderwać się od koncernu matki.
hehe pierwszy raz się tak rozpisałem tutaj na forum