active info display

Podforum użytkowników SKODA SUPERB MK3 (2015+)

Moderatorzy: lec, arturooo3

active info display

Postprzez Marol 7 lut 2019, o 19:16

Orientuje się ktoś, czy do superba 3v z 2015 roku można założyć Active Info Display ?
Marol
Silnik: 2.0TDI CUNA 184KM MY16
Auto: Superb
Auto2: Peugeot 508, Citroen C3

Posty: 6
Dołączył(a): 20 gru 2018, o 19:42
Lokalizacja: Nowe Miasteczko, lubuskie
    WindowsChrome

Re: active info display

Postprzez pab567 8 lut 2019, o 06:41

Tak
pab567
Silnik: 3.6 CDV 260KM MY12
Auto: Superb2 Kombi, Platinum 4x4
Moc/Moment: 0KM @0Nm

Posty: 1279
Dołączył(a): 7 gru 2014, o 00:38
Lokalizacja: Warszafka, mazowieckie
    WindowsXPChrome

Odp: active info display

Postprzez Marol 10 lut 2019, o 13:47

A mi w serwisie w Zielonej Górze powiedzieli że nie można.
Nie orientujesz się jaki jest koszt wymiany i gdzie można to zrobić?
Marol
Silnik: 2.0TDI CUNA 184KM MY16
Auto: Superb
Auto2: Peugeot 508, Citroen C3

Posty: 6
Dołączył(a): 20 gru 2018, o 19:42
Lokalizacja: Nowe Miasteczko, lubuskie
    WindowsChrome

Re: active info display

Postprzez pab567 11 lut 2019, o 05:53

Jak kupisz zegary to się odezwij. Tylko pamiętaj że w używanych nie zostawisz przebiegu.
pab567
Silnik: 3.6 CDV 260KM MY12
Auto: Superb2 Kombi, Platinum 4x4
Moc/Moment: 0KM @0Nm

Posty: 1279
Dołączył(a): 7 gru 2014, o 00:38
Lokalizacja: Warszafka, mazowieckie
    WindowsXPChrome


Powrót do [3V] Superb MK3








Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości