Witam jest to mój pierwszy post i podczas rejestracji natknąłem się na szereg pytań myślę że dla wprawionych dowiem się więcej po moim nr VIN
TMBAK7NE8G0157183
Vin - sprawdzenie.Odp: Vin - sprawdzenie.Witam jest to mój pierwszy post i podczas rejestracji natknąłem się na szereg pytań myślę że dla wprawionych dowiem się więcej po moim nr VIN
TMBAK7NE8G0157183
Odp: Vin - sprawdzenie.Witam, pierwszy post tutaj, jednak na co dzień udzielam się na forum octaviaclub
Piszę ponieważ potrzebuje rozkodować VIN mojej octavii, w rodzinie jest już 6lat, sprowadzona z Niemiec. Zależy mi na poznaniu dokładnego kodu lakieru (samochód jest srebrny), gdyż mam kilka poprawek do zrobienia i jest problem z dopasowaniem kolorów klamotów z allegro. Oczywiście jeżeli dałoby się uzyskać pełny raport, realny przebieg i jak wyglądał serwis to byłbym prze-szczęśliwy ale sam kod lakieru też mnie zadowoli:P VIN: TMBBL21U038678721 można pisać tutaj lub PW ewentualnie mail: [email protected] z góry dziękuję =)
Odp: Vin - sprawdzenie.Witam,
czy można prosić o sprawdzenie Vin TMBUF61ZX82168308 może być na adres email: [email protected] Z góry dziękuję
Odp: Vin - sprawdzenie.Witam. Jestem nowym forumowiczem. Czy ktoś z Was byłby tak uprzejmy i rozkodował mój nr VIn
Posiadam Fabie II 1.4 86 km - 2009 rok. Nie mam pojęcia jaka to wersja. W salonie w którym brałem auto powiedziano mi że to Ambiente ale ja nie mogę znaleźć wyposażenia takiej wersji VIN: TMBGC25J5A3112151 Jak coś to można również na emaila: [email protected] Z góry serdecznie dziękuję Wam za pomoc
Odp: Vin - sprawdzenie.![]() Ostatnio edytowano 3 gru 2018, o 16:47 przez luki14918, łącznie edytowano 1 raz
Odp: Vin - sprawdzenie.Dzieńdobrywieczór:):):)
Prośba o rozkodowanie VIN-u tak w zakresie danych podstawowych jak i pełnej kompletacji samochodu Świeży nabytek.... VIN: TMBHN61Z5C8025020 Dane poproszę na: [email protected] pozdrawiam Zadora
Odp: Vin - sprawdzenie.Dobry wieczór,
zastanawiam się nad zakupem Octavi Kombi 1.4 TSI Caxa. Proszę o rozkodowanie VIN-u w najszerszym z możliwych zakresie. VIN:TMBGJ61Z8B8026331 Poproszę na email: [email protected] Pozdrawiam Bartek
Odp: Vin - sprawdzenie.Witam,
Czy byłby ktoś w stanie pomóc i sprawdzić skodę octavie kombi którą zamierzam nabyć. Jest to auto wykupione z firmy i boję się przebiegu. Vin : TMBJT21ZXD2127109 rok 2013 pierwsza rejestracja 22.02.2013 Proszę o ewentualne info na @ [email protected] Pozdrawiam Mariusz
Odp: Vin - sprawdzenie.Czy ktoś tu pomaga bo brak odzewu
Odp: Vin - sprawdzenie.WItam,
czy mógłby mi ktoś pomóc i sprawdzić vin skody fabii 3: TMBEB6NJ5GZ008556 Proszę o info na: [email protected] Dziękuję z góry: Grzegorz Data
Odp: Vin - sprawdzenie.VIN sprawdzenie danych i historii
Witam serdecznie jeśli ktoś może mi pomóc sprawdzić przed zakupem TMBNF93T7A9022492 dane proszę na maila, a może ktoś zna osobę która chętnie podejmie się sprawdzenie to też proszę o taką informację (oczywiście uczciwa osoba ![]() [email protected]
Odp: Vin - sprawdzenie.WItam,
czy mógłby mi ktoś pomóc i sprawdzić vin skody SUPERB: TMBBU63U059094236 Proszę o info na: [email protected] Dziękuję z góry
Odp: Vin - sprawdzenie.Witam, jetem nowym użytkownikiem skody Yeti.
Czy mógłbym prosić o rozkodowanie vinu? TMBRD75L0A6012610 Proszę o info na: [email protected]
Odp: Vin - sprawdzenie.Witam, planuje zakup Skody Octavi II RS, chciałbym Państwa prosić o sprawdzenie samochodu po VIN ,
TMBUH61Z482154138 mój mail : [email protected] Z góry dziękuje za pomoc, pozdrawiam bobek1234 ![]()