pewnie wiecie ale co tam, puste forum na razie....
http://skodaclub.pl/galeria/i/fabia/
![]() |
Fajne Fabie
bardzo mi sie podoba malowanie przednie w tej Fabce:
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu. Sprawdź czy jesteś ZALOGOWANY MotoHID.pl - kompleksowe oswietlenie led w grupie VAG
nie powiem bo mi rowniez sie podoba ale osobisci w swoim aucie gdybym je miał nie zrobił bym czegoś takiego
simply clever...
'Nakarm głodne dziecko' - Pajacyk
tez mi sie nie podoba ta z plomieniami wole gladkie powierzchnie. Taka wypatrzylem jakis czas temu na jednym ze słowacki for interenetowych. Fele bym zmienil bo ten chrom to nie moj styl, ale ogolnie bardzo mi sie podoba i ten kolorek !
![]() [ Dodano: 2008-01-28, 01:57 ] kolejna, tym razem troche WT Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu. Sprawdź czy jesteś ZALOGOWANY Wieliczka Online
Odp: Fajne Fabiea to nie jest Fabia I WRC ?
"How hard can it be?" (Ancient Philosopher Clarksonius, 400 BC)
Odp: Fajne FabieJest, i też jest fajna
![]() FiA 6Y20VT - stage 1.5
Masz problem techniczny? Pisz na forum a nie na PW.
Odp: Fajne FabieOctavia 1Z by rimtimtim
Spoiler:
"It's not important to be better than someone else, but to be better than yesterday." Prof. Jigoro Kano
Odp: Fajne FabieOctavia 1Z by rimtimtim
Spoiler:
"It's not important to be better than someone else, but to be better than yesterday." Prof. Jigoro Kano
Odp: Fajne Fabie...
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu. Sprawdź czy jesteś ZALOGOWANY MotoHID.pl - kompleksowe oswietlenie led w grupie VAG
Odp: Fajne Fabiezajefajny czarny znaczek
![]() "How hard can it be?" (Ancient Philosopher Clarksonius, 400 BC)
Odp: Fajne FabieWidzę jeszcze jakiś dodatkowy spojlerek, mniam. Kiedyś mnie naszła pomysła wystrugać taki zderzaczek do Octy, wirtualnie. Przeszło mi... bo co mi po VT skoro na aucie seria
![]() FiA 6Y20VT - stage 1.5
Masz problem techniczny? Pisz na forum a nie na PW.
Odp: Fajne FabieA ten milotec to troszkę przesada; Octavia 1Z by rimtimtim
Spoiler: