radio Bolero

forum użytkowników modelu Skoda Kamiq

Moderatorzy: lec, Laurent

Re: radio Bolero

Postprzez mikus39 18 lut 2021, o 18:32

Mam potwierdzenie z ASO. Zrobią aktualizacje nieodpłatnie w ramach gwarancji.

Wysłane z mojego SM-A202F przy użyciu Tapatalka
mikus39
Avatar użytkownika
Silnik: 1.0 TSI CHZD 115KM MY20
Auto: Kamiq, Ambition
Moc/Moment: 115KM @200Nm
Przebieg: 16000 km
Auto2: Renault Thalia II

Posty: 46
Dołączył(a): 17 lut 2021, o 10:27
Lokalizacja: Lyski, śląskie
    WindowsXPChrome

Odp: radio Bolero

Postprzez geranium 18 lut 2021, o 19:41

które to ASO takie dobre Żorska czy Wodzisławska ?
geranium
Avatar użytkownika
Silnik: 1.0 TSI CHZD 115KM MY20
Auto: Kamiq, Style
Moc/Moment: 115KM @0Nm
Przebieg: 0 km
Auto2: SEAT Ateca

Posty: 411
Dołączył(a): 27 paź 2019, o 17:50
Lokalizacja: po sąsiedzku
    WindowsChrome

Re: radio Bolero

Postprzez mikus39 18 lut 2021, o 19:55

Wodzislawska

Wysłane z mojego SM-A202F przy użyciu Tapatalka
mikus39
Avatar użytkownika
Silnik: 1.0 TSI CHZD 115KM MY20
Auto: Kamiq, Ambition
Moc/Moment: 115KM @200Nm
Przebieg: 16000 km
Auto2: Renault Thalia II

Posty: 46
Dołączył(a): 17 lut 2021, o 10:27
Lokalizacja: Lyski, śląskie
    WindowsXPChrome

Re: radio Bolero

Postprzez mikus39 18 lut 2021, o 19:56

Potraktowano to jako usterkę.

Wysłane z mojego SM-A202F przy użyciu Tapatalka
mikus39
Avatar użytkownika
Silnik: 1.0 TSI CHZD 115KM MY20
Auto: Kamiq, Ambition
Moc/Moment: 115KM @200Nm
Przebieg: 16000 km
Auto2: Renault Thalia II

Posty: 46
Dołączył(a): 17 lut 2021, o 10:27
Lokalizacja: Lyski, śląskie
    WindowsXPChrome

Odp: radio Bolero

Postprzez Abdel85 18 lut 2021, o 21:50

No na obd11 pokazuje mi że jest nowa wersja. Obd11 tego nie zaktualizuje jak i samo radio tego nie zrobi.
Planuje przy serwisie opowiedzieć jak to mi się bluetooth rozłącza itd żeby napewno to machnęli
Abdel85
Avatar użytkownika
Silnik: 1.0 TSI CHZD 115KM MY19
Auto: Scala, Ambition
Moc/Moment: 115KM @200Nm
Przebieg: 12500 km
Auto2: VW Passat B5FL

Posty: 546
Dołączył(a): 22 lis 2019, o 12:44
Lokalizacja: Zator, małopolskie
    LinuxChrome

Odp: Re: radio Bolero

Postprzez geranium 19 lut 2021, o 18:01

mikus39 napisał(a):Potraktowano to jako usterkę.

Wysłane z mojego SM-A202F przy użyciu Tapatalka


u mnie woleli wymienić akumulator jak zrobić aktualizację :lol:
geranium
Avatar użytkownika
Silnik: 1.0 TSI CHZD 115KM MY20
Auto: Kamiq, Style
Moc/Moment: 115KM @0Nm
Przebieg: 0 km
Auto2: SEAT Ateca

Posty: 411
Dołączył(a): 27 paź 2019, o 17:50
Lokalizacja: po sąsiedzku
    WindowsChrome

Re: radio Bolero

Postprzez mikus39 20 lut 2021, o 14:56

Będę mógł powiedzieć po wizycie. Teraz mam ustne zapewnienie. Zobaczymy co będzie. W środę termin. Dam znać.

Wysłane z mojego SM-A202F przy użyciu Tapatalka
mikus39
Avatar użytkownika
Silnik: 1.0 TSI CHZD 115KM MY20
Auto: Kamiq, Ambition
Moc/Moment: 115KM @200Nm
Przebieg: 16000 km
Auto2: Renault Thalia II

Posty: 46
Dołączył(a): 17 lut 2021, o 10:27
Lokalizacja: Lyski, śląskie
    WindowsXPChrome

Odp: radio Bolero

Postprzez geranium 20 lut 2021, o 15:29

potem dopisz kto ci to załatwił Tomek czy Gienek :extra: ?
geranium
Avatar użytkownika
Silnik: 1.0 TSI CHZD 115KM MY20
Auto: Kamiq, Style
Moc/Moment: 115KM @0Nm
Przebieg: 0 km
Auto2: SEAT Ateca

Posty: 411
Dołączył(a): 27 paź 2019, o 17:50
Lokalizacja: po sąsiedzku
    WindowsChrome

Re: radio Bolero

Postprzez mikus39 20 lut 2021, o 17:12

Na razie tam znam tylko jedną osobę. Sprzedawcę, Pana Darka. Polecam. Super komunikatywna osoba.
Samochód odebrał mistrz A. Ś.
Wysłane z mojego SM-A202F przy użyciu Tapatalka
mikus39
Avatar użytkownika
Silnik: 1.0 TSI CHZD 115KM MY20
Auto: Kamiq, Ambition
Moc/Moment: 115KM @200Nm
Przebieg: 16000 km
Auto2: Renault Thalia II

Posty: 46
Dołączył(a): 17 lut 2021, o 10:27
Lokalizacja: Lyski, śląskie
    WindowsXPChrome

Re: radio Bolero

Postprzez mikus39 24 lut 2021, o 16:43

Gienek auto odbierał. Jak oddawał to się zarzekał ze działa i nie trzeba było nic robić. Przyszedł technik. Twierdzi że działa. Poszliśmy razem do auta. Pokazałem ze nie działa. Sprawdzam wer. oprogramowania no jest nowsza. A podobno nie wgrywali. Mam teraz 464 i dalej ten sam problem. PORAŻKA. Będą dzwonić do Poznania.

Wysłane z mojego SM-A202F przy użyciu Tapatalka
mikus39
Avatar użytkownika
Silnik: 1.0 TSI CHZD 115KM MY20
Auto: Kamiq, Ambition
Moc/Moment: 115KM @200Nm
Przebieg: 16000 km
Auto2: Renault Thalia II

Posty: 46
Dołączył(a): 17 lut 2021, o 10:27
Lokalizacja: Lyski, śląskie
    WindowsXPChrome

Odp: radio Bolero

Postprzez geranium 24 lut 2021, o 19:12

czyli się specjalnie nie pomyliłem :jezor:
tylko dziwne że po aktualizacji masz 464 przecież taki miałeś ,chyba że pomyłka przy pisaniu posta ?
i zapewne z 3 godziny ci zeszło :lol:

wyłącz sobie w aucie dostęp do danych i zobacz co się będzie dziać..


PS będę ci kibicował..
geranium
Avatar użytkownika
Silnik: 1.0 TSI CHZD 115KM MY20
Auto: Kamiq, Style
Moc/Moment: 115KM @0Nm
Przebieg: 0 km
Auto2: SEAT Ateca

Posty: 411
Dołączył(a): 27 paź 2019, o 17:50
Lokalizacja: po sąsiedzku
    WindowsChrome

Re: radio Bolero

Postprzez mikus39 24 lut 2021, o 19:40

Masz rację. Było 464 i dalej tak jest. Czyli nie robili nic. Gienek mówił prawdę.

Wysłane z mojego SM-A202F przy użyciu Tapatalka
mikus39
Avatar użytkownika
Silnik: 1.0 TSI CHZD 115KM MY20
Auto: Kamiq, Ambition
Moc/Moment: 115KM @200Nm
Przebieg: 16000 km
Auto2: Renault Thalia II

Posty: 46
Dołączył(a): 17 lut 2021, o 10:27
Lokalizacja: Lyski, śląskie
    WindowsXPChrome

Odp: radio Bolero

Postprzez mikus39 25 lut 2021, o 10:34

Abdel85 napisał(a):No na obd11 pokazuje mi że jest nowa wersja. Obd11 tego nie zaktualizuje jak i samo radio tego nie zrobi.
Planuje przy serwisie opowiedzieć jak to mi się bluetooth rozłącza itd żeby napewno to machnęli

Jaką masz obecnie wersję oprogramowania?

Wyłączenie danych nic nie dało poza całkowitym zablokowaniem się radia.

geranium jak u Ciebie wygląda wersja oprogramowania?
mikus39
Avatar użytkownika
Silnik: 1.0 TSI CHZD 115KM MY20
Auto: Kamiq, Ambition
Moc/Moment: 115KM @200Nm
Przebieg: 16000 km
Auto2: Renault Thalia II

Posty: 46
Dołączył(a): 17 lut 2021, o 10:27
Lokalizacja: Lyski, śląskie
    WindowsChrome

Odp: radio Bolero

Postprzez geranium 25 lut 2021, o 13:03

jak to nic nie dało ?

mikus39 napisał(a):Wyłączenie danych .... dało poza całkowitym zablokowaniem się radia.


a więc problem bardziej jest z "SOS" a nie z radiem :muśli:

ja mam 0463 a ODB pokazuje 0469 natomiast ASO twierdzi że nie ma żadnej innej wersji jak 0463 (ale do scali podobno jest nawet 1230 powiązane z nowym modułem)
geranium
Avatar użytkownika
Silnik: 1.0 TSI CHZD 115KM MY20
Auto: Kamiq, Style
Moc/Moment: 115KM @0Nm
Przebieg: 0 km
Auto2: SEAT Ateca

Posty: 411
Dołączył(a): 27 paź 2019, o 17:50
Lokalizacja: po sąsiedzku
    WindowsChrome

Re: radio Bolero

Postprzez mikus39 25 lut 2021, o 15:41

Zrobiłem druga próbę i radio działa normalnie. Dzwonił Genek. Środa drugi termin naprawy. Zobaczymy co bydzie.

Wysłane z mojego SM-A202F przy użyciu Tapatalka
mikus39
Avatar użytkownika
Silnik: 1.0 TSI CHZD 115KM MY20
Auto: Kamiq, Ambition
Moc/Moment: 115KM @200Nm
Przebieg: 16000 km
Auto2: Renault Thalia II

Posty: 46
Dołączył(a): 17 lut 2021, o 10:27
Lokalizacja: Lyski, śląskie
    WindowsXPChrome

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kamiq








Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość