Montaż tempomatu - problem

Dział "Zrób to Sam" Dla Skody Rapid. Poradniki i opisy przeróbek / modyfikacji

Moderatorzy: lec, Laurent, VanDaal

Montaż tempomatu - problem

Postprzez dymo93 2 maja 2019, o 15:12

Skoda Rapid 2016. Witam. Jestem w trakcie montażu tempomatu. Wymieniłem manetki, stworzyłem wiązkę, podpiąłem jeden przewód do sterownika silnika, i pojawił się problem podczas podpinania do BCM. Wg. schematu powinienem się wpiąć pod piny 44-47, lecz u mnie są one zajęte. Czy ktoś się z tym spotkał? Czy jest jakieś inne rozwiązanie? Z góry dziękuje za pomoc :)
dymo93
Silnik: 1.4TDI CUTA 105KM MY16
Auto: Rapid
Moc/Moment: 0KM @0Nm
Przebieg: 0 km

Posty: 2
Dołączył(a): 2 maja 2019, o 15:07
Lokalizacja: Białystok, podlaskie
    WindowsChrome

Odp: Montaż tempomatu - problem

Postprzez koleś 2 maja 2019, o 18:54

A do której wtyczki się chcesz wpiąć?
Tempomaty w grupie VAG. Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
koleś
Silnik: 1.9TDI AXR 101KM MY07
Auto: Fabia Kombi, Ambiente

Posty: 693
Dołączył(a): 26 sie 2010, o 06:40
Lokalizacja: Świętochłowice, śląskie
    LinuxChrome

Odp: Montaż tempomatu - problem

Postprzez dymo93 3 maja 2019, o 10:40

Biała wtyczka. Są tam wpięte inne przewody. Jak wypialem te przewody pin 44-47 To nie było komunikacji z zegarami.
dymo93
Silnik: 1.4TDI CUTA 105KM MY16
Auto: Rapid
Moc/Moment: 0KM @0Nm
Przebieg: 0 km

Posty: 2
Dołączył(a): 2 maja 2019, o 15:07
Lokalizacja: Białystok, podlaskie
    LinuxChrome


Powrót do Zrób To Sam








Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości