![]() |
Fabia II 2007 r. - czy pasuje radio Dance - zdjęcia
Fabia II 2007 r. - czy pasuje radio Dance - zdjęciaWitam wszystkich serdecznie. Po śmierci ojca odziedziczyłem po nim skodę Fabie 1.2 HTP 12V 70km z 2007 r. Okazało się, że ojciec zakupił w salonie auto bez radia ale z zainstalowaną instalacją radiową. Mam do Was pytanie, czy zmieści się do otworu na radio ( zdjęcia ) fabryczne skodowskie radio Dance ? Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Sprawdź czy jesteś ZALOGOWANY
Re: Fabia II 2007 r. - czy pasuje radio Dance - zdjęciaDaj VIN ma PW to Ci powiem, co tam można było fabrycznie zamontować.
Systemy infotainment w grupie VAG
Odp: Fabia II 2007 r. - czy pasuje radio Dance - zdjęciapab567 dostałeś PW ode mnie ?
Odp: Fabia II 2007 r. - czy pasuje radio Dance - zdjęciaTak, już patrzę
Odp: Fabia II 2007 r. - czy pasuje radio Dance - zdjęciaDANCE symbol 5J0035161
Odp: Fabia II 2007 r. - czy pasuje radio Dance - zdjęciapab567 Bardzo dziękuję za pomoc
Odp: Fabia II 2007 r. - czy pasuje radio Dance - zdjęciaBędziesz musiał wymienić konsolę środkową.
Mam na sprzedaż radio Swing i konsolę środkową. Tempomaty w grupie VAG. Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407